Călin Marincaş, prezent la Adunarea Generală a Federaţiei Române de Karate Tradiţional

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 485 views
A+A-
Reset

Călin Marincaş este unul dintre cei mai valoroşi sportivi pe care i-a avut judeţul Sălaj. Karateka a fost desemnat de mai multe ori cel mai bun sportiv al judeţului în clasamentele de final de an de la DJST Sălaj, în carieră fiind multiplu campion mondial, european şi naţional.

Încă mai concurează pe tatami, însă, în paralel, a devenit şi antrenor la SCM Zalău, înfiiţându-şi şi propriul club, CS Seiko Zalău.

Zilele trecute, Călin Marincaş s-a aflat la Poiana Braşov, acolo unde în perioada 18 – 21 ianuarie a avut loc Adunarea Generală a Federaţiei Române de Karate Tradiţional, dar şi Stagiul Naţional de Licenţiere Instructori Karate Tradiţional.

La Poiana Braşov a fost prezent şi preşedintele Federaţiei Europene de Karate Tradiţional – Vladimir Jorga – 10 Dan, cel care a şi condus seminarul tehnic.

Alături de Călin Marincaş, la Poiana Braşov s-a aflat şi Balagyan Brigitta, cei doi reuşind anul trecut să devină campion european, respectiv vicecampioană europeană.

Primele competiţii oficiale vor avea loc în luna martie, când sunt programate calificările pentru Campionatele Naţionale.

Şi tot în martie, Marincaş va lua startul unui puternic Campionat Internaţional, ce se va desfăşura în renumitul Las Vegas.

Până atunci, însă, Călin Marincaş ar putea participa la un stagiu de pregătire în Japonia, în luna februarie, unde a fost invitat de către Vladimir Jorga.

Seminarul va avea loc în clădirea care a găzduit Asociaţia Japoneză de Karate, prima organizaţie de profil din lume.

You may also like

Leave a Comment