Responsive Menu
Add more content here...


Călin Bereschi – primarul comunei Mirşid:“Rapid Jibou a meritat să câştige finala Cupei României”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 755 views
A+A-
Reset

Plin de fair-play, conducătorul de la Unirea a recunoscut superioritatea adversarului şi s-a declarat oarecum mulţumit de ce a reuşit Mirşidul în acest sezon, în care pe final a avut mari probleme de lot


După ce în sezonul trecut a reuşit eventul în Sălaj şi a jucat barjaul pentru promvoarea în Liga a III-a, în acest an, Unirea Mirşid s-a clasat doar pe locul 3 în campionat. Campioana en-titre avea ocazia să se revanşeze în Cupa României, dar şi acest trofeul a fost ratat, după o finală pierdută în faţa celor de la Rapid Jibou.

La finalul jocului în care scorul final a fost 3 – 0 pentru Rapid Jibou, primarul comunei Mirşid, care este şi conducătorul echipei a recunoscut superioritatea adversarului şi a ţinut să precizeze că locul 3 ocupat în campionat este oarecum mulţumitor, în condiţiile în care, pe final de sezon, Unirea a avut mari probleme de lot.

“Rapid Jibou a meritat să câştige finala. A fost un sezon pe care nu am reuşit să îl gestionăm în ultimele etape şi consider că locul ocupat este unul corect, iar Dumbrava şi Jiboul au fost mai bune decât noi. Am avut probleme de lot pe final de sezon, cu jucători suspendaţi sau cu probleme de sănătate iar programul ne-a dezavantajat, fiindcă am jucat toate meciurile tari pe final, când jucătorii erau obosiţi. Pentru aceste posibilităţi, locul 3 este unul destul de bun”, a declarat Călin Bereschi.

Şi pentru stagiunea următoarea, Unirea Mirşid se anunţă o echipă cu pretenţii la primele locuri, iar până la startul noului campionat va încerca să facă câteva transferuri.

“Cel mai mult mă bucur că acest campionat a fost foarte echilibrat, cu trei echipe care s-au luptat la titlu până în ultima etapă. Au mai fost şi alte formaţii care nu s-au mişcat rău, CS Barcău, Halmăşd, CS Crasna, chiar şi Buciumi. Este de apreciat efortul primăriilor de a susţine aceste formaţii în Liga a IV-a. Sperăm ca viitorul campionat să fie mai spectaculos şi mai echilibrat. În ceea ce ne priveşte pe noi, vom încerca să ne menţinem lotul şi sperăm ca oamenii cu probleme de sănătate să îşi revină. Vom încerca să facem şi câteva transferuri”, a mai spus conducătorul.

You may also like

Leave a Comment