Responsive Menu
Add more content here...


Cadetele de la Şimleu Silvaniei, învinse la Cluj

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 41 views
A+A-
Reset

ACS Silvania Sport a pierdut în patru seturi împotriva celor de la CS “Ioan Bînda” şi îşi amână prima victorie din campionat


Începând din acest an, ACS Silvania Sport Şimleu Silvaniei are şi o echipă de cadete în Campionatul Naţional de Volei Feminin. Sigur, având în vedere că participă în premieră, acest sezon este mai mult unul de acomodare, cu atât mai mult cu cât fetele care formează lotul sunt majoritatea cu un an mai mici decât categoria de vârstă a junioarelor II.

Astfel, acest prim sezon este unul de acomodare pentru echipa pregătită de Ovidiu Teuşan şi chiar dacă în primele patru etape şimleuancele nu au reuşit să câştige, de la meci la meci se vede o îmbunătăţire în jocul tinerei echipe de sub Măgura.

În ultima etapă, fetele de la ACS Silvania Sport s-au deplasat la Cluj-Napoca pentru duelul cu CS “Ioan Bînda”. Chiar dacă au început meciul bine şi şi-au adjudecat primul parţial, în cele din urmă clujencele au câştigat meciul în patru seturi.

“Primul an de acomodare, dar încet încet începem să strângem seturi şi sperăm să vină şi victoriile. Se vede o creştere în jocul echipei şi abia în anul viitor o să avem mai multe pretenţii”, ne-a declarat Ovidiu Teuşan.

Următorul meci pentru ACS Silvania Sport Şimleu Silvaniei va avea loc la data de 15 decembrie, pe teren propriu în faţa celor de la LPS Cluj-Napoca.

Sursa foto: ACS Silvania Sport

You may also like

Leave a Comment