Cabană din localitatea Guruslău spartă și prădată de un hoț

Un bărbat din localitatea Guruslău este suspect că ar fi pătruns în curtea cabanei, prin distrugerea gardului și, totodată,  ar fi distrus ușa de acces, cauzând un prejudiciu de 1.000 de lei. Acesta ar fi sustras, din cabană, o coasă manuală, care a fost recuperată și restituită proprietarului

by Mihai POP
0 comment 586 views
A+A-
Reset

La data de 3 februarie a.c., la ora 12.11, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Zalău au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj prin S.N.U.A.U. 112, de la un bărbat din municipiul Zalău, cu privire la faptul că, o persoană necunoscută ar fi pătruns fără drept în incinta cabanei sale din localitatea Guruslău.

Polițiștii s-au deplsat de urgență la fața locului și au identificat, în apropierea cabanei, un bărbat de 39 de ani, din localitatea Guruslău, care ar fi pătruns în curtea cabanei, prin distrugerea gardului și, totodată,  ar fi distrus ușa de acces, cauzând un prejudiciu de 1.000 de lei.

De asemenea, bărbatul de 39 de ani ar fi sustras, din cabană, o coasă manuală, care a fost recuperată și restituită proprietarului.

În cauză, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Zalău au întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat și distrugere.

You may also like

Leave a Comment