Responsive Menu
Add more content here...


Ca titlu – Împreună pentru Sălaj, aproape de sălăjeni!

by Sportul Salajean
0 comment 101 views
A+A-
Reset

Dragi sălajeni,

Ne aflăm în fața unor alegeri importante pentru viitorul județului nostru. Duminică, fiecare dintre noi este chemat să își exprime opțiunea pentru cum va arăta conducerea comunelor, orașelor și a Consiliului Județean în următorii patru ani. Calitatea de cetățean presupune și responsabilitate socială, iar participarea la vot reprezintă o datorie morală pentru cei care își doresc să pună umărul la devenirea democratică a comunității noastre.

Pentru mine și echipa PNL Sălaj, încrederea pe care ne-ați acordat-o în 2020 nu a însemnat un cec în alb, ci o enormă responsabilitate. Ne-am dorit mai bine și mai mult pentru Sălaj, casa noastră comună. Am reușit să facem progrese  semnificative, iar numai în trei ani am depășit nivelul investițiilor din ultimele trei decenii, iar în anul 2023 sumele alocate proiectelor de dezvoltare au depășit, cumulat, suma alocată în perioada 2004 – 2020.

Infrastructura rutieră, sistemul de sănătate, cel social, dar și dezvoltarea facilităților pentru investitori au reprezentat priorități pe agenda administrației liberale. Iar în această perioadă am reușit să pregătim și proiecte care vor aduce plusvaloare Sălajului și pe viitor. Județul nostru a revenit pe drumul firesc al dezvoltării și consider că aceasta este calea pe care trebuie să continuăm.

Mai mult, am încercat să redăm încredere și demnitate comunităților sălăjene, să facem ca fiecare cetățean să se simtă respectat și reprezentat cu onoare. Suntem creatorii propriei noastre imagini, iar sălăjenii au învățat să redescopere mândria apartenței la un județ care a reprezentat un model în perioada interbelică, conștienți fiind, totodată, de moștenirea uriașă lăsată nouă de iluștrii noștri predecesori precum Simion Bărnuțiu, George Pop de Băsești, Iuliu Maniu sau Corneliu Coposu.

Privim cu optimism spre viitorul nostru comun și suntem încrezători că vom continua să construim împreună Sălajul pe care ni-l dorim,  având în minte cuvintele Majestății Sale, Regele Mihai – „Nu văd România de astăzi ca pe o moștenire de la părinții noștri, ci ca pe o țară pe care am luat-o cu împrumut de la copiii noștri”.

Cu gândul la aceste memorabile cuvinte, cu bună credință și responsabilitate, vă îndemn pe fiecare să mergeți duminică la vot și să susțineți candidații Partidului Național Liberal Sălaj. Dumnezeu să binecuvânteze Țara Silvaniei!
Dinu Iancu Sălăjanu – președintele Consiliului Județean Sălaj, președintele Partidului Național Liberal, filiala Sălaj

 

Comandat de: PARTIDUL NATIONAL LIBERAL – Filiala Sălaj

Executat de: SC Sportul Sălăjean SRL

Cod unic de Identificare AEP 21240015

 

You may also like

Leave a Comment