Ca-n vestul sălbatic! Bătaie cu pumni și picioare între șapte tineri, în plină stradă

by Mihai POP
0 comment 35 views
A+A-
Reset

O scenă șocantă a avut loc în urmă cu câteva zile chiar în centrul municipiului! Mai mulți tineri și-au cărat pumni și picioare chiar pe bulevardul Mihai Viteazul din municipiul Zalău, tulburând ordinea și liniștea publică


Joi, 30 noiembrie a.c., în jurul orei 23.20, un echipaj de jandarmerie a fost solicitat să intervină după ce mai mulți tineri s-au încăierat pe bulevardul Mihai Viteazul din municipiul Zalău, tulburând ordinea și liniștea publică.

La momentul intervenției, niciun tânăr nu se afla la fața locului, însă au fost identificați la scurt timp de către jandarmi.

În urma verificărilor, s-a stabilit că șapte tineri, cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, constituiți în două grupuri, pe fondul unui conflict spontan, s-au încăierat aplicându-și reciproc lovituri cu pumnii și picioarele. Totodată, aceștia și-au adresat amenințări și au aruncat unii asupra celorlalți cu cărămizi și pietre.

În cauză, jandarmii au întocmit acte de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „încăierare” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”, acte ce vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău pentru continuarea cercetărilor.

You may also like

Leave a Comment