Responsive Menu
Add more content here...


Ca în Evul Mediu. Un adolescent l-a biciuit pe un bătrân din comuna Creaca pentru 200 de lei

by Mihai POP
1 comment 34 views
A+A-
Reset

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Hida au fost sesizați sâmbătă, 14 aprilie, la ora 14.25, de un bărbat de 61 de ani, din comuna Creaca, despre faptul că a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie, în timp ce se afla la ieșire din localitatea Borza, pe malul Văii Agrijului


Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că un adolescent de 19 ani, din comuna Creaca, în timp ce se deplasa prin locul menționat i-a cerut bărbatului banii care îi are asupra lui, iar pe motiv că acesta a refuzat, tânărul l-a lovit pe bărbat cu biciul peste picioare și spate, după care l-a trântit la pământ, iar din borsetă i-a sustras suma de 200 de lei.

După comiterea faptei, tânărul s-a urcat într-o căruță în care se mai aflau trei persoane, și au plecat. A fost prins în scurt timp de polițiști, la ieșire din localitatea Prodănești.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit părții vătămate.

Astfel, în cursul zilei de sâmbătă, 14 aprilie, în baza ordonanței de reținere emisă de polițiști, persoana bănuită de comiterea faptei a fost reținuă, și depusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj.

Duminică, 15 aprilie, a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Jibou cu propunere de arestare preventivă. Pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

You may also like

1 comment

PADUREAN 17 April 2018 - 7:29

DE CE NU DATI POUBLICITATI CA ATACATORUL ERA TIGAN. DE CE II PROTEJATI

Reply

Leave a Comment