Responsive Menu
Add more content here...


Bugetul cubului SCM Zalău a fost suplimentat

Conform unei Proiect de Hotărâre, clubul zălăuan va mai primi 1,5 milioane de lei, sumă care va acoperi doar plăţile aferente lunii iunie şi iulie

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 464 views
A+A-
Reset

Primăria Municipiului susține activitatea sportivă de la SCM Zalău, iar an de an a alocat sume consistente pentru buna desfășurare a activității la toate secțiile. O sumă importantă de bani s-a îndreptat de fiecare dată către secția de fotbal, acolo unde SCM nu are doar echipa de seniori din Liga a III-a, ci și mai multe grupe de copii și juniori, inclusiv două grupe de juniori republicani, care reprezintă orașul în Campionatul Național organizat de FRF.

Chiar dacă echipa de seniori a dezamăgit din nou și nici măcar nu a jucat finala pentru Liga a II-a, Primăria Zalău a decis în această vară să mai aloce o suplimentare a bugetului pentru club cu 1,5 milioane de lei.

Printr-o adresă înregistrată la Primăria Zalău, Sport Club Municipal a solicitat suplimentarea bugetului pentru anul 2024 cu suma de 6.703,00 mii lei, pentru buna desfășurare a activității clubului.

”În urma analizei execuției la sfârșitul lunii aprilie în ce privește Sport Club Municipal Zalău și ținând cont de propunerile de buget depuse la întocmirea bugetului pentru anul 2024, așa cum am precizat și în raportul de la aprobarea bugetului pentru anul 2024, suma aprobată inițial în buget acoperă necesarul pentru primele 6 luni”, se arată în Proiectul de Hotărâre.

Până la urmă, bugetul celor de la SCM Zalău a fost suplimentat cu 1,5 milioane de lei, sumă care va acoperi plățile aferente lunilor iunie și iulie.

”Suma solicitată nu poate fi asigurată integral la această dată, posibilităţile bugetului doar de 1.500.000 lei, sumă care va acoperi doar plăţile aferente lunii iunie şi iulie, astfel propunem la această dată suplimentarea sumelor pentru anul 2024 pentru Sport Club Municipal. Cu suma de 1.500,00 mii lei se majorează bugetul local la Cap. 67020501 „Sport”, art. 510101 transferuri către instituţii publice”, se mai arată în Proiectul de Hotărâre.

Mai multe pe acdest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 3 iulie.

You may also like

Leave a Comment