Responsive Menu
Add more content here...


Buget mai mare în 2020 pentru comuna Horoatu Crasnei

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 35 views
A+A-
Reset

În acest an, administraţia condusă de Florian Sur are în buget suma de 920.000 de lei pentru a susţine investiţiile începute, dar şi pentru startul unor proiecte noi ce vizează dezvoltarea comunei


Vremea se îmbunătăţeşte şi comunele se pregătesc de şantiere. Recent a avut loc şi şedinţa de buget şi astfel că fiecare primărie din Sălaj s-a putut organiza pentru buna desfăşurare a activităţii pe anul 2020.

Mai multe primării beneficiază de mai mulţi bani în acest an, faţă de anul 2019, iar printre acestea se află şi comuna Horoatu Crasnei.

În acest an, administraţia condusă de Florian Sur dispune de 920.000 de lei pentru investiţii. Aici intră şi proiectele începute anul trecut, precum şi alte proiecte noi. În 2020, autorităţile locale sunt optimiste că se vor finaliza lucrările la capela din Stârciu, precum şi la acel proiect de modernizare şi asfaltare a 10 km de uliţe.

În bugetul pentru anul 2020, autorităţile locale au inclus şi partea lor de finanţare la proiectele pentru reţelele de apă şi canalizare, precum şi pentru introducerea gazului metan.

Comuna se dezvoltă, iar ce este de menţionat este faptul că Primăria Horoatu Crasnei este la zi cu plăţile şi este aşa în fiecare an din 2014 încoace.

“Anul trecut, Primăria Horoatu Crasnei a încheiat pe plus, fără niciun leu datorie. În bugetul pe anul acesta avem asiguraţi şi bani de cheltuieli pentru funcţionare şi ţin să informez locuitorii comunei că la buget doar 10 la sută se colectează din comună faţă de bugetul necesar, ceilalţi sunt bani aduşi”, ne-a declarat primarul Florian Sur.

De asemenea, primarul din Horoatu Crasnei a ţinut să informeze cetăţenii că bugetul este pus la dispoziţia oricărui locuitor care doreşte să-l consulte. Cei care vor, pot solicita acest lucru la sediul primăriei.

You may also like

Leave a Comment