Responsive Menu
Add more content here...


Bucurie în Mișcare – eveniment desfășurat în acest week-end în Zalău

by Tiberius NICODA
0 comment 118 views
A+A-
Reset
Participarea la sport îi ajută pe copii și tineri să rămână activi și să-și formeze obiceiuri sănătoase pentru toată viața.
Cu cât e mai mare procentul celor activi, cu atât crește impactul pozitiv asupra sănătății mintale și bunăstării generale la nivel de comunitate.
Pe termen lung, o generație mai sănătoasă reduce povara sistemului de sănătate.
Bucurie în Mișcare, oferă comunităților noi modalități de a face mișcare.
Bucurie în Mișcare este o platformă de promovare a liderilor din comunitate, care au practicat sau practică sportul amator sau de performanță.
Bucurie în Mișcare oferă surse de motivație copiilor și tinerilor, pentru ca prin sport să își construiască încrederea de a deveni la rândul lor lideri.

În  acest weekend ,în zilele de 18 și 19 mai, în curtea Muzeului Județean de Istorie și Artă Zalău, alături de ProTeatru Aventura, ajunsă anul acesta la cea de-a XII-a ediție la nivel național, -Bucurie în Mișcare- este organizată în municipiu de către  Asociaţia 11 EVEN din Cluj-Napoca, în parteneriat cu Asociația Pro Teatru, Colegiul Național “Silvania” și Primăria Zalău.


În cadrul evenimentului se numără caravana de joacă (activităţi pentru copii între 4-10 ani), maratonul jocurilor româneşti, concursuri şi jocuri sportive diverse (activităţi pentru copii şi tineri între 11-18 ani) – badminton, fotbal target, ski pe asfalt, fun tenis, slow biking, mini-alergare, tenis cu piciorul, popice finlandeze, volei, cupa copiilor la mini-fotbal (destinată copiilor între 8-12 ani), mânuţe dibace (activităţi pentru copii între 4-14 ani), meşteşuguri tradiţionale, demonstraţii sportive, arte marţiale, fitness, dansuri, kangoo jumps, zumba, cycling, cursa cu obstacole (destinată copiile între 8 şi 14 ani).

You may also like

Leave a Comment