Responsive Menu
Add more content here...


Bronz cu gust amar pentru Paul Magdaş la Naţionalele U 22

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 29 views
A+A-
Reset

Pugilistului de la CSM Zalău i s-a făcut rău înainte de repriza a III-a a meciului din semifinale şi nu a mai fost lăsat de arbitru să continue. Astfel, Magdaş a fost nevoit să se mulţumească cu medalia de bronz


Paul Magdaş a rămas cu gust amar după Campionatul Naţional U 22. Deşi a reuşit să obţină medalia de bronz, pugilistul de la CSM Zalău spera la mai mult.

A debutat cu victorie în sferurile de finală şi a făcut două reprize bune şi în semifinale. Pentru un loc în finală, Magdaş a boxat cu Daniel Dobren (Timişoara). Elevul lui Ioan Dragoş şi Adrian Popuţea a boxat bine şi conform antrenorului său, a câştigat prima repriză. Repriza a doua a fost ceva mai echilibrată, însă, Magdaş avea avantaj înainte de ultima repriză.

Însă, în pauza dintre repriza a II-a şi repriza a III-a, lui Paul Magdaş i s-a făcut rău şi a vomitat. Pugilistul îşi dorea să continue.

Doar că… arbitrul a considerat că nu poate boxa şi a decis să oprească meciul. Această decizie l-a înfuriat pe Magdaş.

“Se putea mai mult. Paul Magdaş a avut o indigestie, a vomat şi arbitrul a oprit meciul. Putea să-l numere din momentul în care pauza a luat sfârşit şi în timpul acela, Paul îşi revenea. Arbitrul nu a făcut asta şi a oprit meciul. S-a supărat Paul că nu l-a lăsat să boxeze. Prima repriză a câştigat-o, iar a doua a fost cam egal. După părerea mea, Magdaş avea avantaj înainte de repriza a III-a. Putea câştiga”, ne-a declarat Ioan Dragoş, antrenorul care l-a însoţit pe Magdaş la competiţia de la Braşov.

Finala avea să fie câştigată de Ştefan Lăteascu (Iaşi).

“I s-a făcut rău şi a fost oprit de arbitrul de ring. A fost ridicat de pe scaun şi i s-a făcut din nou rău şi arbitrul a oprit meciul. În secunda în care s-a terminat pauza şi nu poţi relua lupta, e la latitudinea arbitrului de ring dacă poate continua lupta sau nu. Obiectivul a fost atins, dar eram mult mai bucuroşi dacă se putea schimba şi culoarea. Dar, asta a fost. În ziua meciului şi sănătatea îţi poate face feste, chiar dacă noi ne pregătim fizic pentru aşa ceva”, ne-a declarat Silviu Mureşan – directorul de la CSM Zalău.

Denis Stoica a revenit în competiţiile oficiale. Cândva un mare talent, Stoica a renunţat la sport în urmă cu aproximativ trei ani. A revenit cu gânduri mari la sală, însă, trebuie să le recâştige încrederea antrenorilor.

Pugilistul a avut un adversar dificil în sferturile de finală ale Naţionalelor U 22 şi a cedat în prima repriză împotriva lui Marius Cîţu (Bacău).

“Denis Stoica a avut un adversar dificil la Bacău. El vine şi după o perioadă de pauză de aproximativ 3 ani de zile. Acum s-a gândit să revină, dar trebuie să ne convingă că merită să investim în el”, a mai spus maestrul Ioan Dragoş.

Diana Tănăsescu reprezintă România la Braşov Open

Cea mai bună sportivă a Sălajului în anul 2021 va reprezenta România la competiţia puternică ce are loc la Braşov Open.

Diana Tănăsescu are speranţă la medalia de aur la turneul internaţional. După acest turneu, eleva lui Adrian Popuţea şi Ioan Dragoş se va deplasa la Cupa României.

You may also like

Leave a Comment