Responsive Menu
Add more content here...


Bogdan Miron – portar SCM Zalău: “Cunoscându-l foarte bine pe domnul Gurzău, dar şi pe antrenorul Zima, vreau să spun că ne aşteaptă un meci greu”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 27 views
A+A-
Reset

Portarul zălăuanilor a evoluat şi pentru gruparea din Şimleu pe vremea când FC Silvania evolua în Liga a II-a


Bogdan Miron este unul dintre cei mai experimentaţi fotbalişti din lotul celor de la SCM Zalău. Portarul are experienţă chiar şi în Liga I, la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Însă, acesta a apărat şi buturile formaţiei FC Silvania Şimleu Silvaniei, pe când gruparea de sub Măgura evolua în Liga a II-a.

Sâmbătă, Bogdan Miron va reveni pe Stadionul “Măgura”, de această dată în calitate de adversar şi promite că va face tot ce-i stă în putinţă, dacă se va apela la serviciile sale, pentru ca zălăuanii să se întoarcă cu cele trei puncte puse în joc.

“Cunoscându-l foarte bine pe domnul Gurzău şi pe antrenorul Zima, vreau să spune că ne aşteaptă un meci greu. Ne dorim cele 3 puncte, care sunt foarte importante pentru noi. Având în vedere clasamentul, putem spune că suntem favoriţi, dar va fi un meci dificil”, ne-a declarat Bogdan Miron.

Înainte să ajungă la SCM Zalău, Bogdan Miron a mai evoluat la echipe precum Olimpia Satu Mare, Luceafărul Oradea, Energeticianul şi a avut o experienţă şi în Ungaria, la Cigand.

Sportul Şimleu şi SCM Zalău se vor duela sâmbătă, de la ora 17.00, pe Stadionul “Măgura” din Şimleu Silvaniei, într-un meci ce contează pentru etapa a XVI-a din Seria a X-a din Liga a III-a.

You may also like

Leave a Comment