Responsive Menu
Add more content here...


Bogdan Miron, după jocul cu CSM Satu Mare: “Nu am avut niciun resentiment! Rezultatul a fost echitabil”

by Călin ONICAŞ
0 comment 80 views
A+A-
Reset

Originar din Satu Mare, portarul Zalăului nu a avut resentimente faţă de echipa din oraşul său natal, cu care în acest an sălăjenii se duelează pentru un loc ce duce în Liga a II-a

Parcă e de-o viaţă în fotbalul din Sălaj, deşi el este originar din Satu Mare. La poalele Meseşului a poposit în vara anului 2020, dar Bogdan Miron a jucat şi pentru CS Silvania Şimleu Silvaniei. Aceasta, într-o perioadă în care gruparea de la poalele Măgurii activa în liga secundă.

Portar cu mare experienţă şi cu multe prezenţe în eşalonul secund, ba chiar în Liga I, în tricoul formaţiei SEPSI Sf. Gheorghe, Miron este unul dintre piesele grele din angrenajul formaţiei pregătite de Cristian Lupuţ.

Şi în partida de vineri cu CSM Satu Mare, de pe Stadionul Municipal, goal-keeper-ul în vârstă de 33 de ani a dat siguranţă echipei şi a fost la post de câte ori a fost nevoie. Nu a avut ce să facă la golul sătmărenilor, marcat de la punctul cu var.

L-am întrebat dacă a avut vreun resentiment în jocul cu formaţia din oraşul în care s-a născut şi în care a crescut. Chiar dacă adversara Zalăului este acum echipa care vrea să readucă Satu Mare în circuitul ligii secunde, Bogdan Miron a precizat că nu e timp pentru sentimente.

“Nu am avut niciun resentiment! Păstrez legătura cu câțiva foști colegi și suntem în relații bune! Iar de obiectivul lor, e problema lor! Eu sunt acum la SCM Zalău şi voi da totul pentru a realiza obiectivul echipei mele!”, a precizat portarul.

S-a terminat 1 – 1, scor pe care experimentatul goal-keeper îl consideră unul echitabil. Până la urmă, SCM Zalău a rămas la opt puncte în faţa celor de la CSM Satu Mare, dar ecartul a rămas acelaşi şi faţă de echipa de pe locul secund – Lotus Băile Felix, deoarece şi bihorenii au remizat, în deplasarea cu Minerul Ocna Dej (scor 0 – 0).

“Consider ca rezultatul din meciul cu CSM Satu Mare a fost echitabil. Meciul a fost unul echilibrat, deși ultimele minute am suferit puțin fiind în inferioritate numerica! Ştiam că întâlnim o echipă care se alfă într-o criză de puncte, dar şi noi ne doream să obţinem cele 3 puncte! Din păcate, am suferit şi noi în ultimele doua jocuri. Vom corecta greșelile, care s-au făcut și vom da totul în meciul cu Lotus Băile Felix în obținerea celor 3 puncte! Ne așteaptă un program dificil în următoarele două săptămâni şi va trebui să fim capacitați 100%”, a declarat Bogdan Miron pentru ziarul Sportul Sălăjean.

You may also like

Leave a Comment