Responsive Menu
Add more content here...


Bogdan Marian şi Marius Ţârle pe podium la “Crater Marathon”

by Monel SABOU
0 comment 1K views
A+A-
Reset

Cicliştii amatori din Zalău au obţinut două clasări pe podium în cadrul competiţiei de mountain bike desfăşurată duminică în judeţul Bihor


A patra ediţie a competiţie de mountain bike “Crater Maraton” desfăşurată duminică, 28 mai în judeţul Bihor, cu startul din faţa Ştrandului cu Valuri din Băile 1 Mai (la 5 km de Oradea, lângă Staţiunea Băile Felix), a adus două clasări pe podium pentru bike-rii sălăjeni. În ciuda faptului că şi la Zalău avea loc o competiţie de ciclism, Marius Ţârle şi Bogdan Marian au decis să se alinieze la startul concursului de mountain bike.

“Pentru mine întrecerile de mountain bike sunt mai incitante, sunt mai pe placul meu! Velo Tur este o competiţie interesantă, dar mie personal mi se potrivesc mai bine întrecerile pe teren accidentat. Sper să fac o figură frumoasă în competiţia de lângă Oradea”, ne-a dezvăluit Marius Ţârle cu două zile înainte de a pleca în juceţul vecin.

Duminică, în staţiunea Băile 1 Mai, la locul de start al probelor de concurs s-au aliniat printre alţii competitori şi zălăuanii Marius Ţârle în cursa scurtă de 30 km, respectiv Bogdan Marian în cursa lungă de 56 km.

Cei doi “bikeri” sălăjeni au concurat la aceeaşi categorie de vârstă, 30-39 de ani, iar la finalul probelor de concurs ambii au încheiat cursele la care au concurat pe treapta a II-a a podiumului.

Marius Târle a parcurs cei 30 km ai cursei scurte într-o oră, 28 de minute şi 28 de secunde şi a terminat cursa la 3 minute şi 50 de secunde în spatele învingătorului, Ruben Rus din Cluj-Napoca.

În cursa lungă, Bogdan Marian a avut nevoie de 2 ore, 48 de minute şi 7 secunde pentru a parcurge cei 56 de km şi a terminat cursa la mai bine de 4 minute în spatele învingătorului – Claudiu Banc, cronometrat în 2:43’54’’.

You may also like

Leave a Comment