Responsive Menu
Add more content here...


Bogdan Ilea şi ministrul Justiţiei, prezenţi la inaugurarea noii aripi a Tribunalului Gorj

by Mircea ARDELEAN
0 comment 84 views
A+A-
Reset

Zălăuanul Bogdan Ilea, împreună cu ministrul Alina Gorghiu au fost prezenţi azi, 22 octombrie, la Târgu Jiu, acolo unde cei doi reprezentanţi ai Ministerului Justiţiei au participat la inaugurarea unei aripi noi de la Tribunalului Gorj.

Cu această ocazie, secretarul de stat Bogdan Ilea s-a întâlnit şi cu avocatii din Baroul Gorj, dar şi cu conducerea de la Penitenciarul Târgu Jiu.

“Azi, am însotiţ-o pe dna Alina Gorghiu, Ministrul Justiţiei, la Târgu Jiu, unde a fost inaugurată noua aripa a Tribunalului Gorj, obiectiv executat de CNI, având ca beneficiar Ministerul Justiției.

Pe lângă îmbunătăţirea cadrului legislativ, investiţiile în instanţe reprezintă o componentă esenţială a creşterii calităţii justiţiei ca serviciu public.

De asemenea, am avut întâlniri cu avocaţii din Baroul Gorj, împreună cu care am constatat că avem aceleaşi preocupări şi cărora le mulţumim pentru deschidere şi dialogul concret.

În vizita pe care am făcut-o la Penitenciarul Tg Jiu m-am întâlnit cu conducerea şi cadrele acestei unităţi şi am trecut în revistă camerele de detenţie şi spaţiile comune.

Ne preocupă, atât spaţiile de deţinere, cât şi si condiţiile de muncă ale poliţiştilor de penitenciare”, a menţionat Bogdan Ilea – secretar de stat în cadrul Ministerului Justiţiei.

You may also like

Leave a Comment