Responsive Menu
Add more content here...


BiblioVoluntarii și bogăția patrimoniului local, cel mai așteptat proiect al verii

Biblioteca Județeană Sălaj în colaborare cu Asociația ARHAIC, dă startul celui mai așteptat proiect al verii: BiblioVoluntarii și bogăția patrimoniului local, care va îmbina dragostea pentru carte și lectură cu voluntariatul și conservarea patrimoniul cultural local

by Mihai POP
0 comment 180 views
A+A-
Reset

Biblioteca Județeană „I.S. Bădescu” Sălaj, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Sălaj, în colaborare cu Asociația ARHAIC dă startul celui mai așteptat proiect al verii: BiblioVoluntarii și bogăția patrimoniului local, care va îmbina dragostea pentru carte și lectură cu voluntariatul și conservarea patrimoniul cultural local.

„Am scris acest proiect din dorința de a le oferi tinerilor de peste 14 ani o altfel de vacanță de vară”, a declarat Mariana Marian, managerul Bibliotecii Județene Sălaj. „Împreună cu partenerii noștri, Asociația ARHAIC în cadrul proiectului Ambulanta pentru Monumente Salaj, vom organiza sesiuni educativ-informative privind patrimoniul cultural local și conștientizarea importanței implicării ca voluntari în viața comunității. Mai exact, tinerii care vor alege să facă parte din proiectul nostru vor dobândi cunoștințe privind moștenirea culturală, patrimoniul arhitectural, participând la ateliere interactive în jurul bisericilor de lemn din localitățile #Creaca, #Inău și #Noțig”, a adăugat managerul #BJSălaj. Astfel, pe 2 iulie 2024 vom fi la Creaca, pe 18 iulie la Inău, iar pe 23 iulie, ne vom întâlni la Noțig.

Dacă ai împlinit deja 14 ani și dorești să ai parte de o vară de poveste, rezervă-ți un loc în cadrul proiectului Bibliovoluntarii și bogăția patrimoniului local!

Pentru informații suplimentare, sună la 0260/632 941 sau 0745/878 893. Accesul este #gratuit, în limita locurilor disponibile!

BiblioVoluntarii și bogația patrimoniului local este un proiect derulat de Biblioteca Județeană „I.S. Bădescu” Sălaj prin Asociația „Prietenii Bibliotecii”, în parteneriat cu Asociația Arhaic, prin proiectul Ambulanța pentru Monumente Sălaj, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Sălaj.

 

You may also like

Leave a Comment