Bibliotecarii sălăjeni premiați cu diplome de către Consiliul Județean Sălaj

by Mihai POP
0 comment 258 views
A+A-
Reset

Președintele Consiliului Județean Sălaj a fost cel care a înmânat diplome de excelență pentru întreaga activitate bibliotecarilor ce s-au pensionat recent. Președintele CJ Sălaj a oferit ultimele informații despre stadiul proiectului “HUB – Habitate Utile în Bibliotecile din județul Sălaj”, depus spre finanțare de către administrația județeană, în parteneriat cu Biblioteca “I.S. Bădescu” și cu 32 de primării

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, s-a întâlnit, astăzi, cu reprezentanții bibliotecilor comunale și orășenești din județ, în cadrul unui eveniment organizat de Biblioteca Judeţeană “I.S. Bădescu” Sălaj.

Cu acest prilej, a înmânat diplome de excelență pentru întreaga activitate fostelor bibliotecare din Crasna – Nagy Clara și Surduc – Georgeta Brie, recent ieșite la pensie, precum și diplome de apreciere pentru implicarea, în 2023, în diverse proiecte pentru comunitate, bibliotecarilor din Șimleu Silvaniei, Bălan, Băbeni, Bănișor, Benesat, Bobota, Bocșa, Boghiș, Camăr, Chieșd, Cizer, Coșeiu, Crișeni, Dobrin, Hereclean, Hida, Marca, Meseșenii de Jos, Mirșid, Năpradea, Nușfalău, Someș-Odorhei, Șărmășag și Vârșolț.

Totodată, președintele CJ Sălaj a oferit ultimele informații despre stadiul proiectului “HUB – Habitate Utile în Bibliotecile din județul Sălaj”, depus spre finanțare de către administrația județeană, în parteneriat cu Biblioteca “I.S. Bădescu” și cu 32 de primării.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

În valoare totală de peste 3 milioane de lei, proiectul, al cărui contract de finanțare va fi semnat în perioada următoare, vizează renovarea a trei biblioteci comunale și dotarea altor 29 cu computere și echipamente tehnice.

You may also like

Leave a Comment