Responsive Menu
Add more content here...


Biblioteca Județeană Sălaj prezentă în mijlocul elevilor de la Colegiul Tehnic “Alesandru Papiu Ilarian” Zalău

Unele studii arată că atunci când unui copil i se citește des, părțile creierului lui care se ocupă cu înțelegerea și imaginația sunt foarte active. În comparație cu privitul la TV, cititul îi ajută pe copii să asculte, să acorde atenție și să se concentreze

by Mihai POP
0 comment 278 views
A+A-
Reset

Biblioteca Județeană Sălaj a fost din nou alături de partenerii ei! De data aceasta în mijlocul elevilor și a cadrelor didactice de la Colegiul Tehnic “Alesandru Papiu Ilarian” Zalau, care, la finele săptămânii trecute, au organizat o nouă ediție a concursului ”Schimbarea e în noi, dar cartea e poarta spre cunoaștere”.

Prezentă la eveniment, Doina Maniura, șef serviciu în cadrul BJ Sălaj, i-a felicitat pe liceeni pentru modul în care au reușit să își prezinte titlurile citite: de la Oscar și tanti Roz sau Sticletele, până la Să nu ucizi o pasăre cântătoare, Sfârșitul Șoaptelor, Tată bogat, tată sărac sau Harap Alb, invitându-i să treacă pragul bibliotecii ori de câte ori vor să petreacă timp de calitate într-un spațiu cald și primitor.

Concursul ”Schimbarea e în noi, dar cartea e poarta spre cunoaștere” face parte din proiectul Unitate în diversitate, coordonat de prof.  Lobonț-Terec Adela, Rusan Monica și Teglaș Sevina.

O bibliotecă este un Paradis cu lumea pusă pe raft.” – Nicolae Dabija

You may also like

Leave a Comment