Responsive Menu
Add more content here...


Bazinul didactic de înot din Dealul Morii de la Zalău la doar câțiva pași de finalizare

Bazinul didactic de la Zalău, o importantă investiție în valoare de 8,5 milioane, supervizată de către Primaria Zalău

by Tiberius NICODA
0 comment 331 views
A+A-
Reset

Lucrările de la obiectivul “Bazin didactic de înot” situat pe Dealul Morii de la Zalău, pe zi ce trece este mai aproape de momentul în care să fie inaugurat. Lucrările sunt. realizate în proporție de 90% la sută la bazinul didactic de înot.

Proiectul cuprinde amenajarea unui bazin didactic de înot, vestiare, grupuri sanitare și spații tehnice.

Lucrarea executată cu finanțare din fonduri guvernamentale, în cartierul Dealul Morii unde se află în construcție un bazin didactic de înot, va fi finalizată în primăvara acestui an.

În paralel cu finalizarea lucrărilor vor fi făcute probe de funcționare, urmând să poată fi utilizat de copii, în timpul orelor de sport, cât și de iubitorii de înot, în afara programului școlar.

Actualmente se lucrează la finisajele interioare, placarea pardoselilor și dotarea cu mobilier.

Investiția în valoare de 8,5 milioane de lei este realizată de către Compania Națională de Investiții, prin Programul Național Construcții de Interes Public sau Social – Subprogramul Bazine de înot, în baza solicitării Primăriei Municipăiului Zalău.
Sperăm că lucrările și darea în folosință a acestei lucrări să fie gata în termenul stabilit pentru ca zălăuanii, copii și părinții acestora, să se bucure de această oportunitate.

Dorim spor și împliniri conducerii, edililor din Primăria Zalăului pentru a-și îndeplini în bună regulă toate proiectele inițiate!

You may also like

Leave a Comment