Responsive Menu
Add more content here...


Baza sportivă din Vârşolţ începe să prindă contur

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 29 views
A+A-
Reset

Lucrările la terenul de fotbal din centrul comunal au avansat. Baza Sportivă a fost împrejmuită, s-a însămânţat gazonul, iar în perioada următoare se va lucra la tribune şi vestiare

Primăria comunei Vârşolţ investeşte şi în sport. Drept dovadă, proiectele care se demarează în comună, privind construcţia unei săli de sport în curtea şcolii, dar şi a unei baze sportive, la care administraţia locală a început să lucreze de câteva luni.

Într-un timp relativ scurt, lucrările au avansat, iar baza sportivă prinde contur. Terenul a fost împrejmuit şi s-a însămânţat gazonul, urmând ca în perioada următoare să înceapă lucrările la tribune şi vestiare.

Se vor construi două tribune cu o capacitate de 150 de locuri, iar pentru moment, pe post de vestiare va fi montat un container modular, în care vor fi două încăperi pentru vestiare.

”Lucrările au decurs bine. Terenul a fost terasat, s-a adus pământ fertil şi recent s-a însămânţat. Cred că în două-trei săptămâni ar trebui să avem gazon. Vom începe şi la cele două tribune, urmând ca în perioada următoare să fie montate şi vestiarele. Pe viitor avem în vedere să construim la baza sportivă şi o clădire care să aibă tot ce este necesar”, spune viceprimarul Denes Andrei.

Reţeaua de apă a fost exstinsă până la terenul de fotbal, urmând ca în zonă să fie adusă şi reţeaua electrică, mai ales că baza sportivă este prevăzută cu nocturnă, astfel încât să poată fi folosită de doritorii de mişcare şi pe timp de noapte.

”Un teren de sport într-o localitate este foarte util, atât pentru tinerii din comună cât şi pentru elevii din şcoală care pot folosi terenul pentru diferite activităţi sportive. Acolo pot avea loc şi alte evenimente din comună chiar şi activităţi culturale”, precizează viceprimarul comunei Vârşolţ.

Odată ce baza sportivă va fi finaliază, în comună se intenţionează înfiinţarea unei echipe de fotbal, care să activeze în competiţiile organizate de AJF Sălaj.

You may also like

Leave a Comment