Responsive Menu
Add more content here...


Băuţi la volan, depistaţi de poliţişti

by Mihai POP
0 comment 12 views
A+A-
Reset

Doi şoferi au fost depistaţi în trafic de către poliţiştii sălăjeni, după ce s-au urcat la volan, deşi au consumat băuturi alcoolice înainte


În data de 15.12.2019, ora 09.40, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Zalău, au depistat în trafic un bărbat  de 34 ani din judeţul  Sălaj, în timp ce conducea autoturismul pe  DN 1H prin comuna  Crişeni, judeţul Sălaj, având o alcoolemie de 0.46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost transportat la UPU Zalău, în vederea recoltării de probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzută şi pedepsită de art. 336  alin. 1  Cod  Penal.

În data de 16.12.2019  ora 01:35 pe  B-dul Mihai Viteazul din Mun. Zalău, jud. Sălaj lucrătorii Biroului Rutier  au   identificat  în trafic un bărbat de 31 de ani, din Mun Zalău,  jud.  Sălaj, care conducea un autoturism având o alcoolemie  de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la UPU  Zalău unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea  stabilirii alcoolemiei în sânge. S-a intocmit  dosar penal pentru sâvârşirea infractiunii de “conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală admisă” prev de art. 336  alin. 1, Cod Penal.

You may also like

Leave a Comment