„Barza domnului ministru”, cu Adriana Trandafir, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Zalau

by Mihai POP
0 comment 208 views
A+A-
Reset

Piesa de teatru plină de haz „Barza domnului ministru”, cu Adriana Trandafir, Mihai Ciuca, Laura Cosoi, Doina Teodoru și Gabriel Fătu, se va juca la data de 16 Martie 2023 ora 19.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Zalău


Spectacolul TEATRULUI PRINCIPAL, “BARZA DOMNULUI MINISTRU” ajunge pe scenele teatrelor românești cu o distribuție de excepție – Adriana TRANDAFIR, Mihai CIUCA, Laura COSOI/Ana BODEA, Doina TEODORU/Ioana ANCEA și Gabriel FĂTU.

Adaptare după André Roussin, piesa scrisă în anul 1951 înlănţuie o suită de situaţii pline de haz, în care qui-pro-quo-urile se succed rapid, iar personajele dau replici scânteietoare într-o comedie explozivă.

​În BARZA DOMNULUI MINISTRU intrăm în familia Jaquet, care urmează a fi blagoslovită cu noi membri. Olympe, soția politicianului Charles, rămâne însărcinată exact când acesta ia măsuri legislative în direcția drepturilor sexuale și reproductive. Georges, băiatul celor doi, așteaptă un copil cu secretara tatălui său. Thèrése, fata în casă, este și ea însărcinată, la fel și Annie Jaquet, fiica politicianului și a lui Olympe.

Astfel, Teatrul Principal propune una dintre cele mai spumoase comedii ale repertoriului francez, plină de încurcături, tot soiul de aventuri şi năzbâtii ale personajelor: “BARZA DOMNULUI MINISTRU”.

Biletele se pot găsi pe Tiketstore.ro

You may also like

Leave a Comment