Bărbat prins la pescuit pe Someș cu unelte interzise. Sălăjeanul s-a ales cu dosar penal

by Mihai POP
0 comment 36 views
A+A-
Reset

Un bărbat din județul Sălaj a fost depistat de către jandarmi pe malul râului someș. Acesta pescuia ilegal folosind o tehnica vârşelor, iar acum acesta urmează să fie cercetat


În prima parte a acestei săptămâni, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale la regimul piscicol, jandarmii sălăjeni au desfășurat mai multe controale împreună cu reprezentanții A.J.V.P.S. Sălaj.

Marți, 15 septembrie, în jurul orei 19:30, pe malul drept al râului Someș, în apropierea localității Cliț, un bărbat a fost depistat în timp ce pescuia cu ajutorul mai multor unelte de pescuit, denumite vârșe.

Față de acesta, jandarmii au întocmit acte de sesizare privind săvârşirea infracţiunii prevăzute de art. 64, lit. i), din O.U.G. 23/2008, privind pescuitul și acvacultura, respectiv „producerea, importul, comercializarea, deţinerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârşelor, vintirelor, precum şi a altor tipuri de unelte de pescuit comercial”.

Actele de sesizare vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou pentru continuarea cercetărilor.

You may also like

Leave a Comment