Responsive Menu
Add more content here...


Bărbat identificat și amendat după ce și-a abandonat doi căței pe malul unei văi din Benesat

Un bărbat din lodcalitatea Țicău, surprins de către o femeie în timp ce își abandona cățeii, pe raza comunei Benesat, a fost sancționat pentru gestul său

by Mihai POP
0 comment 45 views
A+A-
Reset

După ce s-au văzut abandonați, animalele au rămas în același loc în care stăpânul i-a lăsat, umblând dezorientați și speriați.

O femeie din comuna Benesat a sesizat acest lucru, anunțând evenimentul autorităților.

La data de 13 martie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Benesat au fost sesizați de către o femeie din comuna Benesat cu privire la faptul că, la data de 9 martie a.c., o persoană necunoscută ar fi abandonat doi căței pe malul unei văi din localitate, transmite IPJ Sălaj.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii Postului de Poliție Benesat, în colaborare cu cei ai Biroului pentru Protecția Animalelor au identificat persoana care abandonase cățeii ca fiind un bărbat de 44 de ani, din localitatea Țicău, județul Maramureș.

Bărbatul a fost sancționat contravențional, conform prevederilor Legii nr. 205/2004 privind protecția animalelor, cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

Polițiștii sălăjeni informează cetățenii cu privire la faptul că abandonarea animalelor a căror existență depinde de îngrijirea omului este sancționată contravențional conform prevederilor art. 26, alin. 2 din Legea nr. 205/2004, cu amendă de la 1.000 la 3.000 de lei.

Fotografie cu caracter informativ.

You may also like

Leave a Comment