Responsive Menu
Add more content here...


Bărbat din Zalău reținut de polițiștii sălăjeni, pentru comiterea infracțiunii de evadare

Un bărbat din municipiul Zalău a fost reținut de polițiști pentru că a evadat din arestul la domiciliu. Cel în cauză s-a ales cu un nou dosar penal

by Mihai POP
0 comment 338 views
A+A-
Reset

La data de 11 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj față de un bărbat de 35 de ani, din municipiul Zalău, cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de evadare.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat că bărbatul ar fi părăsit locuința fără permisiunea organelor judiciare, încălcându-și astfel obligațiile ce îi revin pe durata executării măsurii preventive a arestului la domiciliu.

Față de bărbatul de 35 de ani, Judecătoria Zalău a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu, într-un dosar în care acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Polițiștii de investigații criminale sălăjeni continuă cercetările, într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de evadare.

You may also like

Leave a Comment