Responsive Menu
Add more content here...


Bărbat din Zalău cercetat și reținut pentru șantaj, coruperea sexuală a minorilor, violarea vieții private și amenințare

by Tiberius NICODA
0 comment 99 views
A+A-
Reset
 Polițiștii Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău, în urma unor cercetări intreprinse, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, au efectuat două percheziții domiciliare la locuința unui bărbat din municipiul Zalău, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de șantaj, coruperea sexuală a minorilor, violarea vieții private și amenințare.
Ca urmare  a perchezițiilor efectuate, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri utile cauzei.
 În urma administrării probatoriului, față de bărbatul în cauză, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.
Bărbatul va fi prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.
Polițiștii Biroului de Investigații Criminale continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului în cauză.
Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
Nevinovat până la proba contrară,am spune noi. Că de unde nu-i foc, nu iese fum!

You may also like

Leave a Comment