Responsive Menu
Add more content here...


Bărbat din Jibou reținut de polițiști și arestat de magistrați pentru săvârșirea infracțiunii de influențare a declarațiilor

Un bărbat de 38 de ani, din localitatea Jibou, a fost reținut de polițiști și arestat de magistrați. Acesta este bănuit că, la data de 10 mai a.c., ar fi încercat, prin oferirea a 15.000 de lei să determine mai multe persoane să declare în fața instanței de judecată, în mod mincinos aspecte nereale, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal

by Mihai POP
0 comment 389 views
A+A-
Reset

Joi, 6 iunie a.c., polițiștii Biroului de Investigațițiii Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, față de un bărbat de 38 de ani, din localitatea Jibou, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de influențarea declarațiilor.

Acesta este bănuit că, la data de 10 mai a.c., ar fi încercat, prin oferirea a 15.000 de lei să determine mai multe persoane să declare în fața instanței de judecată, în mod mincinos aspecte nereale, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Vineri, 7 iunie a.c., acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Zalău, cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Zalău a admis propunerea procurorului și a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii Biroului de Investigațițiii Criminale continuă cercetările, sub suprevegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului în cauză.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

You may also like

Leave a Comment