Responsive Menu
Add more content here...


Bărbat din comuna Meseșenii de Jos, cu dosar penal pentru mai multe infracţiuni rutiere

Un bărbat din comuna Meseșenii de Jos s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de politisti, în timp ce conducea un autoturism cu remorcă neînmatriculată, având montate plăcuțe cu un număr de înmatriculare atribuit unui alt autoturism, care figurează radiat din Spania. Colac peste pupăză, individul era și beat

by Mihai POP
0 comment 74 views
A+A-
Reset

Marți, 9 aprilie a.c., la ora 17.35, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Zalău au depistat în trafic un ansamblu de vehicule format dintr-un autoturism cu remorcă, condus de un bărbat de 59 de ani, din comuna Meseșenii de Jos.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat că remorca era neînmatriculată, având montate plăcuțe cu un număr de înmatriculare atribuit unui alt autoturism, care figurează radiat din Spania.

Totodată, în urma testării conducătorului ansamblului de autovehicule cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, în consecință, acestuia fiindu-i suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Zalău au întocmit în cauză un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate ori cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare.

You may also like

Leave a Comment