Responsive Menu
Add more content here...


Bărbat din comuna IP, urmărit internațional, prins în Oradea. Era căutat pentru trafic de migranți în Ungaria

Un bărbat de 47 de ani, originar din comuna Ip, care era dat în urmărire internațională de către autoritățile maghiare, a fost prins de polițiști în Oradea

by Mihai POP
0 comment 48 views
A+A-
Reset

La data de 13 martie a.c., în municipiul Oradea, județul Bihor, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat un bărbat de 47 de ani, din comuna Ip, urmărit național și internațional.

Autoritățile judiciare ungare au emis pe numele acestuia un Mandat European de Arestare, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de trafic de migranți, pe teritoriul Ungariei.

Poliţiştii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigaţii Criminale l-au prezentat pe acesta unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, care a emis pe numele său o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, bărbatul fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

La data de 14 martie a.c., acesta va fi prezentat la Curtea de Apel Oradea, cu propunere de arestare provizorie, în vederea predării către autoritățile judiciare din Ungaria.

Schimbul de date şi informaţii a fost realizat prin Biroul Sirene – Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională.

You may also like

Leave a Comment