Responsive Menu
Add more content here...


Bărbat din comuna Bocșa reținut de polițiștii rutieri, după ce a fost implicat într-un eveniment rutier fără victime

Un bărbat din comuna Bocșa a fost reținut de polițiștii rutieri, după ce a fost implicat într-un eveniment rutier fără victime. Mai mult, acesta avea anulat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice

by Mihai POP
0 comment 265 views
A+A-
Reset

La data de 29 iunie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Secției nr.1 Poliție Rurală Zalău au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj față de un bărbat de 37 de ani, din localitatea Borla, comuna Bocșa.

La data de 28 iunie a.c., în jurul orei 20.20, bărbatul de 37 de ani, în timp ce conducea un autoturism, prin localitatea Hereclean, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o tânără de 18 ani, din localitate.

Evenimentul rutier a fost unul fără victime, rezultând doar pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat că bărbatul are anulat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Polițiștii Secției nr.1 Poliție Rurală Zalău continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

You may also like

Leave a Comment