Responsive Menu
Add more content here...


Bărbat cercetat  și reținut pentru încălcarea ordinului de protecție, de către  polițiștii Secției nr.1 Poliție Rurală Zalău

by Tiberius NICODA
0 comment 78 views
A+A-
Reset
La data de 8 iulie 2024, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Zalău au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, față de un bărbat de 47 de ani, din localitatea Badon, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție.
Bărbatul în cauză ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței părinților acestuia, în data de 8 iulie 2024 încălcând astfel măsurile dispuse printr-un ordin de protecție emis împotriva sa, la data de 25 martie a.c., de către Judecătoria Zalău.
În data de 9 iulie, bărbatul va fi prezentat procurorului de caz pentru dispunerea măsurilor legale care se impun.
Polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Zalău continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză.
Precizăm  că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
Atenție!Imaginile foto sunt cu caracter ilustrativ.

You may also like

Leave a Comment