Bărbat cercetat penal pentru distrugere și conducere sub influența alcoolului

by Mihai POP
0 comment 21 views
A+A-
Reset

Un bărbat de 35 de ani, din municipiul Cluj Napoca este cercetat penal după ce a distrus luneta, parbrizul și oglinzile retrovizoare ale unui autoturism parcat în fața unui bloc de locuințe din localitatea Zimbor și a spart geamul de la intrare în imobilul respectiv, cauzând un prejudiciu total estimat la 17.000 de lei


Marți, 19 decembrie a.c., la ora 23.05, polițiștii Secției nr. 2 Poliție Rurală Sînmihaiu Almașului au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de un bărbat de 38 de ani, din localitatea Perieni, județul Vaslui.

Acesta spune că, o persoană necunoscută i-a tăiat cauciucurile, a distrus luneta, parbrizul și oglinzile retrovizoare ale autoturismului parcat în fața unui bloc de locuințe din localitatea Zimbor și a spart geamul de la intrare în imobilul respectiv, cauzând un prejudiciu total estimat la 17.000 de lei.

Imediat după comiterea faptei, persoana respectivă a fost văzută că s-ar fi urcat într-un autoturism și ar fi părăsit locul faptei.

Polițiștii din Sânmihaiu Almașului s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au depistat în flagrant pe D.N. 1 F, între localitățile Sutoru și Sâncraiu Almașului, autoturismul condus de persoana bănuită de comiterea faptei și au identificat-o ca fiind un bărbat de 35 de ani, din municipiul Cluj Napoca.

În urma testării conducătorului autoturismului cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii Secției nr. 2 Poliție Rurală Sânmihaiu Almașului continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și distrugere.

You may also like

Leave a Comment