Responsive Menu
Add more content here...


Bacalaureat 2024: În Sălaj, prezenţă de 96,3% la proba la alegere a profilului şi a specializării

Rata de participare la proba la alegere a profilului şi a specializării din cadrul examenului naţional de Bacalaureat care a avut loc joi a înregistrat valoarea de 96,3%, informează Biroul de presă al Inspectoratului Școlar Județean Sălaj

by Mihai POP
0 comment 143 views
A+A-
Reset

În județul Sălaj, la proba la alegere a profilului și specializării, din cadrul Examenului Național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024 (fizică, chimie, biologie, anatomie și fiziologie umană, informatică, geografie, filozofie, logică, economie, psihologie, sociologie), din totalul de 1532 candidați înscriși au fost prezenți 1476 candidați (96,34 %). Nu s-au prezentat 56 candidați.

La ora transmiterii acestui comunicat (15: 34), nu erau semnalate tentative de fraudă sau alte incidente în Centrele de Examen.

Subiectul și baremul de corectare au fost publicate la ora 15:00, pe subiecte.edu.ro, de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.

Examenul Național de Bacalaureat se încheie, Vineri, 5 iulie 2024, odată cu proba scrisă la Limba și literatura maternă.

Biroul de presă
al Inspectoratului Școlar Județean Sălaj

You may also like

Leave a Comment