Responsive Menu
Add more content here...


Azi are loc Adunarea Generală Ordinară a AJF Sălaj

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 21 views
A+A-
Reset

Obișnuita ședință dintre conducerea Asociației Județene de Fotbal Sălaj și delegații echipelor afiliate va avea loc de la ora 17.00, la Hotel Transilvania


Mai este foarte puţin până la startul noilor campionate din Liga a IV-a şi Liga a V-a din judeţul Sălaj. Până atunci, echipele de fotbal din judeţul nostru au disputat partide oficiale în cadrul Cupei României, excepţie fiind primele trei clasate din Liga a IV-a la finalul sezonului trecut, care încă nu au evoluat niciun meci oficiale, acest lucru schimbându-se la finalul săptămânii.

Totuşi, cum eram obişnuiţi, înainte de startul fiecărui tur sau retur are loc Adunarea Generală Ordinară a AJF Sălaj. În acest an, evenimentul va avea loc vineri, 10 august, de la ora 17.00, locaţia aleasă pentru întâlnirea cu membrii afiliţia fiind Hotel Transilvania.

Sunt aşteptaţi să participe reprezentanţii tuturor echipelor participante în competiţiile organizate de AJF Sălaj, mai ales că pe ordinea de zi se află mai multe puncte interesante, care cu siguranţă vor fi dezbătute intens.
Fără doar şi poate, cel mai interesant, este punctul 6, ce prevede “Propuneri şi modificări pentru sezonul competiţional 2018 – 2019, Liga a IV-a, Liga a V-a, copii şi juniori”.

În sezonul precedent din Liga a IV-a, au retrogradat AS Chieşd şi CS Hida, însă ambele echipe şi-au manifestat interesul de a continua în acest eşalon. În schimb, cele două Serii din Liga a V-a au fost câştigat de Someşul Someş Odorhei (Seria Est) şi de Voinţa Derşida (Seria Vest).

Dacă prima echipă se va afla la startul celui de-al patrulea eşalon, Voinţa nu se va mai înscrie, locul său fiind luat de Steaua Cosniciu.

Totuşi, să reamintim că Cetatea Buciumi s-a retras din Liga a IV-a, iar locul vacant ar putea fi ocupat de ASFC Chieşd. Pe lângă CS Hida, şi Luceafărul Bălan şi-a manifestat intenţia de a luat startul în Liga a IV-a. Însă, toate aceste subiecte, vor putea fi dezbăute în cadrul Adunării Generale de vineri.


Ordinea de zi din cadrul Adunării Generale Ordinare a AJF Sălaj:

1. Constatarea întrunirii cvorumului

2. Aprobarea ordinei de zi

3. Alocuţiunea preşedintelui

4. Desemnarea a 3 persoane pentru întocmirea procesului verbal

5. Afilieri şi dezafilieri

6. Propuneri şi modificări pentru sezonul competiţional 2018-2019, Liga a IV-a, Liga a V-a, copii şi juniori

7. Diverse


 

You may also like

Leave a Comment