Responsive Menu
Add more content here...


”Aveți mare grijă”! Angajat al unei firme de curierat, suspect că a sustras bunuri dintr-un colet

by Mihai POP
0 comment 55 views
A+A-
Reset

Angajat al unei firme de curierat care are puncte de lucru în județul Galați este bănuit că a înlocuit bunurile transportate dintr-un colet trimis din județul Sălaj, cu alte bunuri uzate, cu o valoare mai mică, cauzând un prejudiciu de 10.000 de lei. Polițiștii sălăjeni i-au întocmit șoferului dosar penal


La data de 29 septembrie a.c., polițiștii Biroul de Investigații Criminale au identificat și cercetat un bărbat de 30 de ani, din municipiul Tecuci, județul Galați, bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale îl bănuiesc pe acesta că, în cursul anului 2022, în timp ce lucra în calitate de angajat al unei firme de curierat, pe raza județului Galați, ar fi înlocuit produsele dintr-un colet trimis din județul Sălaj, cu alte bunuri uzate, cu o valoare mai mică, cauzând un prejudiciu de 10.000 de lei.

Polițiștii sălăjeni au recuperat în totalitate prejudiciul cauzat și continuă cercetările, într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune, pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului de 30 de ani.

You may also like

Leave a Comment