Responsive Menu
Add more content here...


Avansează lucrările la căminul cultural din Hurez

Conform estimării făcute de primarul Marian Mirişan, proiectul este finalizat în proporţie de 80 la sută. Se lucrează într-un ritm alert, chiar şi în prezent

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 124 views
A+A-
Reset

Marian Mirişan este unul dintre cei mai harnici şi gospodari primari din judeţul Sălaj. Este primarul comunei Horoatu Crasnei din anul 2020 şi în mandatul său, alături de echipa din Primărie a demarat peste 30 de proiecte.

Unele au fost finalizate, altele sunt în derulare şi altele urmează să fie implementate, fiind vorba de proiecte câştigate.

Administraţia locală s-a axat pe toate segmentele posibile, de la infrastructură, la reţele de apă şi canalizare sau modernizarea clădirilor publice.

De exemplu, o investiţie aşteptată de multă vreme de cetăţenii din Hurez a fost modernizarea căminului cultural. Doleanţa le va fi îndeplinită anul acesta când se va finaliza proiectul.

Primăria are în derulare un proiect de modernizare şi extindere a căminului cultural din localitatea Hurez. Cu bani de la bugetul local s-au făcut studiile de fezabilitate, documentaţia de avizare şi proiectul tehnic. Însă, pentru lucrările în sine, administraţia locală a obţinut finanţare de la Consiliul Judeţean Sălaj.

Lucrările sunt finalizate în proporţie de 80 la sută. Au început anul trecut şi până la vară ar putea fi gata. Valoarea investiţiei se ridică la aproape 900.000 de lei. De menţionat este faptul că administraţia locală a obţinut finanţare, pe PNRR, pentru reabilitarea energetică a şcolii din Hurez.

“Mai trebuie pusă gresie în sala mare, zugrăvit şi ceva lucrări la exterior. Până la Paşte va fi dat în folosinţă. Este o investiţie importantă. Consider că orice localitate trebuie să aibă, în condiţii normale, o astfel de clădire”.

Marian Mirişan – primarul comunei Horoatu Crasnei

You may also like

Leave a Comment