Responsive Menu
Add more content here...


Avansează lucrările la blocurile ANL din comuna Vârşolţ

Până în luna septembrie investiţia trebuie finalizată. Se vor ridica două blocuri ANL, pe un teren în spatele Primărie Vârşolţ. Vor fi 32 de apartamente disponibile, câte 16 apartamente în fiecare bloc

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 49 views
A+A-
Reset

În comuna Vârsolţ se lucrează la foc continuu la mai multe proiecte de investiţii. Unele sunt finalizate, altele sunt în prag de implementare sau în curs de finalizare. La categoria din urmă fac parte şi cele două blocuri ANL, şantier care avansează vizibil. Lucrările sunt în grafic, iar până în toamnă lucrările ar trebui să fie gata.Este o investiţie majoră în valoare de aproximativ 25 de milioane de lei şi se derulează prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe.

Primăriei comunei Vârşolţ îi revine datoria de a asigura utilităţile la cele două blocuri, apă şi curent şi mai trebuie să construiască o anexă de 4 pe 4 pentru cazanul care va asigura încălzirea centrală a apartamentelor.

Conform celor spuse de primarul Breda Lajos, deja există 7 cereri depuse pentru apartamente.

Comuna Vârşolţ devine din ce în ce mai atractivă. Administraţia condusă de primarul Breda Lajos este dedicată cetăţenilor, dovadă fiind proiectele aflate în diferite stadii.

“Sunt mulţi tineri care aleg să se întoarcă acasă din străinătate. Avem deja cereri depuse pentru apartamentele din blocurile ANL. Sunt nişte condiţiiimpuse pe care le va verifica o comisie de la Bucureşti. Acolo se va decide cine primeşte apartamentele ca să nu fie discuţii”, spune Breda Lajos.

You may also like

Leave a Comment