Responsive Menu
Add more content here...


Autovip Garden Şimleu Silvaniei şi Dia Guard Divino s-au calificat în optimi la Campionatul Regional

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 38 views
A+A-
Reset

Campioana şi vicecampioana Sălajului au reuşit să treacă de faza grupelor, iar de la ora 15.00 vor disputa meciurile pentru calificarea în sferturi


Trei echipe din Sălaj, Autoland Hosu Rechinii, Dia Guard Divino şi Autovip Garden Şimleu Silvaniei, sunt prezente în aceste zile la Floreşti, acolo unde are loc Campionatul Regional Nord-Vest la minifotbal.

Vineri şi sâmbătă dimineaţa au avut loc meciurile din faza grupelor, acolo unde toate cele trei echipe au disputat câte trei meciuri.

Doar două dintre ele au reuşit să se califice în faza următoare. Astfel, din păcate, Autoland Hosu a încheiat competiţia fără victorie, reuşind doar un rezultat de egalitate cu CMC Baia Mare, joc pierdut ulterior la loviturile de departajare.

În ceea ce priveşte celelalte două echipe, să spunem că Autovip Garden a acumulat 6 puncte în Grupa F şi s-a calificat în optimile de finală, acelaşi lucru fiind reuşit şi de Dia Guard Divino care a acumulat 4 puncte în Grupa A şi s-a calificat în optimi de pe locul 3.

În faza optimilor de finală, Autovip Garden Şimleu Silvaniei se va duela cu Conexinstal Cluj-Napoca, în timp ce Dia Guard Divino se va lupta pentru un loc în sferturi cu Nordic Boys Baia Mare. Ambele meciuri se vor disputa azi, de la ora 15.00.

You may also like

Leave a Comment