Responsive Menu
Add more content here...


Autovip Garden şi Dia Guard Divino, la turneul celor mai bune 20 de echipe din ţară! PROGRAM

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 31 views
A+A-
Reset

Campioana şi vicecampioana Sălajului participă la final de săptămână la turneul final al Campionatului Naţional de la Oradea, unde cele două grupări vor avea ocazia să se dueleze cu cele mai tari formaţii din România


Campionatul de minifotbal Onix Sălaj rămâne în topul celor mai tari competiţii din ţară, iar acest lucru o arată şi rezultatele obţinute de echipele sălăjene la turneele finale. La acest capitol, Autovip Garden şi Dia Guard Divino au un mare merit, având în vedere că şi în acest an au reuşit să obţină biletele pentru cea mai tare competiţie, este vorba de turneul final al Campionatului Naţional.

Campioana şi vicecampioana Sălajului şi-a asigurat  locul la turneul celor mai bune 20 de echipe din ţară în cadrul Campionatul Regional de la Floreşti.

Dacă Autovip Garden a fost medaliată cu bronz după ce a câştigat finala mică, Dia Guard Divino a prins mai greu biletul pentru turneul final, după ce a câştigat finala pentru locul 5, la loviturile de departajare.

De vineri şi până duminică, cele două grupări vor reprezenta Sălajul la Campionatul Naţional care are loc la Baza Sportivă “Tineretului” din Oradea.

S-au format patru grupe a câte cinci echipe, iar  după disputarea jocurilor din grupe, primele două clasate obţin calificarea în sferturi.

La prima vedere, campioana Sălajului are cea mai grea grupă, fiind repartizată în Grupa C cu Juventus Sibiu (campioană naţională în 2015), Extratereştii Bistriţa (vicecampioană naţională în 2018),  Danco Pro Bucureşti (câştigătoarea Cupei României în 2018) şi Mav Sports Timişoara (campioana naţională în 2018 şi deţinătoarea Ligii Campionilor). Cu toate acestea, Autovip Garden abordează cu optimism aceste meciuri şi speră să facă o figură frumoasă în faţa acestor giganţi din minifotbalul românesc.

De cealaltă parte, Dia Guard Divino face parte din Grupa  B, unde cea mai tare echipă este Tanzmannschaft Bucureşti o fostă campioană naţională din 2017. Şi La Bolta Alba Iulia are un palmares impresionant, fiind o fostă câştigătoare a Cupei României şi Supercupei, iar la Campionatul Regional de la Floreşti s-a clasat pe primul loc.

Fratelii Bianconerii Galaţi şi Corvinul Hunedoara sunt formaţii mai accesibile, în faţa cărora, Dia Guard Divino speră să obţină victorii şi să ajungă în sferturile de finală.

Este pentru a patra oară la rând când gruparea condusă de Florin Marian Raţ participă la Campionatul Naţional de minifotbal, iar cea mai bună performanţă este locul 4, obţinut în urmă cu doi ani.

De cealaltă parte Autovip Garden participă pentru a cincea oară la un turneu final de minifotbal, de data aceasta din postură de medaliată cu bronz la Campionatul Regional de la Floreşti.

Dia Guard Divino va debuta prima la turneul de la Oradea, urmând ca vineri de la ora 10.00 să joace cu La Bolta Alba Iulia. Tot vineri, de la ora 16.00, Autovip Garden va intra în focurile competiţiei, urmând să joace primul meci cu Extratereştii Bistriţa.


Componenţa grupelor de la Campionatul Naţional (Oradea, 5 – 7 iulie):

Grupa A: Nova Vita Mureş, Old Boys Bucureşti, FC Hermannstadt Sibiu, VLD Trans Baia Mare şi Bad Boys Oradea

Grupa B: La Boltă Alba Iulia, Corvinul Hunedoara 2011, Tazmannschaft Bucureşti, Fratelli Bianconeri Galaţi şi Dia Guard Divino Zalau

Grupa C: Juventus Sibiu, Extratereştrii Bistriţa, Autovip Garden, Danco Pro Bucureşti, Mav Sports Timişoara

Grupa D: Luxury Team Bucureşti,  Sistema Arad, Ajax Dulcisimo Galaţi, AS Glissando Timişoara şi Young Boys Târgovişte


Programul din grupe a echipelor sălăjene:

Vineri, ora 10.00: Dia Guard  – La Bolta Alba Iulia

Ora 16.00: Extratereştii Bistriţa – Autovip Garden

Ora 20.00: Corvinul Hunedoara – Dia Guard

Ora 21.00: Autovip – Danco Pro Bucureşti

Sâmbătă, ora 10.00:  Bianconeri Galaţi – Dia Guard

Ora 11.00: Juventus Sibiu – Autovip Garden

Ora 15.00: Dia Guard – Tazmannschaft Bucureşti

Ora 16.00: Mav Sports Timişoara – Autovip


 

You may also like

Leave a Comment