Responsive Menu
Add more content here...


Autovip Garden şi Dia Guard Divino îşi cunosc adversarii de la Campionatul Național de minifotbal. COMPONENȚA GRUPELOR

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 24 views
A+A-
Reset

Turneul final unde participă cele mai bune 20 de echipe din țară are loc în perioada 5 – 7 iulie, la Oradea


Pentru a doua oară la rând, Sălajul trimite două echipe la turneul final al Campionatulu Naţional. Din nou, Autovip Garden şi Dia Guard Divino vor reprezenta Sălajul la cea mai importantă competiţie naţională din România, care va avea loc în perioada 5 – 7 iulie.

Cele mai bune 20 de echipe din ţară se vor bate pentru titlul naţional, la Oradea, acolo unde campioana şi vicecampioana Sălajului speră la o prestaţie cât mai bună.

Cu trei săptămâni înainte de marea competiţie, deja se ştie componenţa celor patru grupe.  Vicecampioana Dia Guard Divino face parte din Grupa B, alături de La Boltă Alba Iulia, Corvinul Hunedoara 2011, Tazmannschaft Bucureşti şi  Fratelli Bianconeri Galaţi, în timp ce campioana Autovip Garden a fost repartizată în Grupa C, cu Juventus Sibiu, Extratereştrii Bistriţa, Danco Pro Bucureşti şi MAV Sports Timişoara.

Pentru a trece de grupe, reprezentatele Sălajului au o misiune grea, având în vedere că doar primele două clasate se califică în sferturi.  Anul trecut, Dia Guard Divino s-a oprit în sferturi la Campionatul Naţional, în timp ce Autovip Garden nu a ieşit din grupă.

Componenţa grupelor de la Campionatul Naţional (Oradea, 5 – 7 iulie):

Grupa A: Nova Vita Mureş, Old Boys Bucureşti, FC Hermannstadt Sibiu, VLD Trans Baia Mare şi Bad Boys Oradea

Grupa B: La Boltă Alba Iulia, Corvinul Hunedoara 2011, Tazmannschaft Bucureşti, Fratelli Bianconeri Galaţi şi Dia Guard Divino Zalau

Grupa C: Juventus Sibiu, Extratereştrii Bistriţa, Autovip Garden, Danco Pro Bucureşti, Mav Sports Timişoara

Grupa D: Luxury Team Bucureşti,  Sistema Arad, Ajax Dulcisimo Galaţi, AS Glissando Timişoara şi Young Boys Târgovişte

You may also like

Leave a Comment