Responsive Menu
Add more content here...


Autovip Garden, medaliată cu bronz la Campionatul Regional. Dia Guard Divino a prins şi ea un loc ce duce la turneul final!

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 28 views
A+A-
Reset

Campioana Sălajului s-a clasat pe locul 3 după ce a câştigat finala mică cu VLD Trans. Şi vicecampioana Dia Guard Divino a terminat competiţia de la Floreşti cu un rezultat bun şi a prins locul 5, ultimul care a asigurat calificare la Campionatul Naţional


Pentru prima dată în istoria campionatelor regionale de minifotbal, Sălajul a trimis trei echipe la această competiţie, este vorba de campioana Autovip Garden, vicecampioana Dia Guard Divino şi ocupanta locului 3 – Autoland Hosu.

Dintre cele trei grupări, Autoland Hosu a avut o prestaţie modestă şi a obţinut doar un punct în grupe, astfel că a părăsit competiţia încă de sâmbătă, clasându-se pe ultimul loc în Grupa B.

Campioana Autovip Garden a acumulat 6 puncte în Grupa F, în timp ce Dia Guard Divino s-a clasat pe locul 3 în Grupa A, iar cele două grupări sălăjene s-au calificat în optimi.

Atât Autovip Garden, cât şi Dia Guard Divino au obţinut victorii clare în prima fază eliminatorie. Campioana a trecut cu 4 – 0 de Conexinstal, în timp ce Dia Guard Divino a reuşit acelaşi scor în partida cu Nordic Boys. Sorţii au făcut ce cele două grupări sălăjene să se întâlnească din nou la un campionat regional. De data aceasta în sferturi, iar la fel ca şi în finala de anul trecut de la Arad, Autovip Garden a avut câştig de cauză şi s-a impus cu 1 – 0.

Deja campioana Sălajului avea asigurată calificarea la turneul final, dar a continuat să lupte pentru o medalie. Învinsă în semifinale de La Bolta Alba Iulia, formaţia şimleuană a jucat finala mică, pe care a câştigat-o cu 4 – 2 în faţa celor de la VLD Trans, astfel că gruparea condusă de Ioan Chiş a obţinut medaliile de bronz.

Deşi a pierdut derby-ul sălăjean, până la urmă şi Dia Guard Divino a terminat competiţia cu un rezultat bun. Vicecampioana a jucat pentru locurile 5 – 8, iar mai întâi a trecut cu 4 – 3 de MK Rekord Alba Iulia, ca mai apoi în finala pentru ultimul bilet ce duce la turneul final, gruparea condusă de Florin Marian Raţ să aibă câştig de cauză în faţa arădenilor de la FC Premiere. Scorul a fost 1 – 1 după timpul regulamentar, dar Dia Guard a fost mai inspirată la loviturile de departajare şi a câştigat cu 3 – 1, astfel că a terminat această competiţie pe locul 5.

Atât Autovip Garden, cât şi Dia Guard Divino vor reprezenta Sălajul la turneul final al Campionatului Naţional, acolo unde vor fi prezente cele mai bune 20 de echipe din ţară. Acest turneu va avea loc în perioada 5 – 7 iulie, la Oradea.

 

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri

You may also like

Leave a Comment