Responsive Menu
Add more content here...


Autostrada Transilvania nu va fi terminată – Un dezastru pentru un proiect PNRR în valoare de 400 milioane de euro

by Mircea ARDELEAN
0 comment 19 views
A+A-
Reset

Prezent la Zalău, într-o vizită de lucru, preşedintele USR – Cătălin Drulă – spune că, din păcate, Autostrada Transilvania nu va putea fi finalizată în totalitate, astfel că în unele zone traficul va fi imposibil de deschis. Pentru aceste mari nemulţumiri, liderul USR arăta cu degetul actuala guvernare, pe care o cataloghează “ineptă”

“𝐏𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐮𝐥 𝐀𝐮𝐭𝐨𝐬𝐭𝐫ă𝐳𝐢𝐢 𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐢𝐥𝐯𝐚𝐧𝐢𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐮𝐥 𝐦𝐞𝐮 𝐝𝐞 𝐬𝐮𝐟𝐥𝐞𝐭 ș𝐢 𝐚 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐮𝐥 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐨𝐝𝐮𝐬 î𝐧 𝐏𝐍𝐑𝐑”, a declarat ieri liderul USR Cătălin Drulă, prezent la Zalău într-o vizită de lucru, prilej cu care a susținut și o conferință de presă.

Președintele USR, împreună cu 𝐇𝐨𝐫𝐚ț𝐢𝐮 𝐂𝐨𝐬𝐦𝐚 – consiler grup parlamentar USR și fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor, au vizitat șantierul Autostrăzii 𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐢𝐥𝐯𝐚𝐧𝐢𝐚 pe porțiunea sălăjeană.

La cum stau lucrurile în prezent, autostrada nu are șanse să fie finalizată atâta timp cât statul nu-și face treaba în soluționarea problemele apărute în urmă cu un an, cum ar fi alunecările de teren sau scoaterea terenurilor din circuitul forestier.

Conform celor declarate de 𝐂ă𝐭ă𝐥𝐢𝐧 𝐃𝐫𝐮𝐥ă, autostrada nu va fi terminată. Constructorul își va executa lucrările cu excepția zonelor unde este blocat de stat și astfel vor rămâne întreruperi în autostradă, iar traficul va fi imposibil de deschis. Un dezastru pentru un proiect PNRR în valoare de 400 milioane de euro.

Planul Național de Redresare și Reziliență al Românie (PNRR) este cel mai mare plan de reformă pe care l-a avut România vreodată și USR se mândrește cu acesta.

„𝑨 𝒍𝒖𝒂𝒕 𝒏𝒐𝒕𝒂 𝒎𝒂𝒙𝒊𝒎ă 𝒅𝒆 𝒍𝒂 𝑪𝒐𝒎𝒊𝒔𝒊𝒂 𝑬𝒖𝒓𝒐𝒑𝒆𝒂𝒏ă 𝒅𝒂𝒓, 𝒅𝒊𝒏 𝒑ă𝒄𝒂𝒕𝒆, 𝒂𝒄𝒆𝒂𝒔𝒕ă 𝒈𝒖𝒗𝒆𝒓𝒏𝒂𝒓𝒆 𝒊𝒏𝒆𝒑𝒕ă 𝒏𝒖-𝒍 𝒑𝒖𝒏𝒆 𝒔𝒖𝒇𝒊𝒄𝒊𝒆𝒏𝒕 î𝒏 𝒑𝒓𝒂𝒄𝒕𝒊𝒄ă”, a mai precizat, la Zalău, președintele USR 𝐂ă𝐭ă𝐥𝐢𝐧 𝐃𝐫𝐮𝐥ă.

You may also like

Leave a Comment