Autoritățile locale de la Jibou, față în față cu pensionarii. Subiectul? Noua lege a pensiilor inițiată de PSD

by Mircea ARDELEAN
0 comment 306 views
A+A-
Reset

La evenimentul ce a avut loc azi, la Jibou, au mai participat Marius Stanciu – secretar de stat de la Ministerul Muncii – și Dumitru Caprar – directorul Casei de Pensii Sălaj

🤝Joi, 1 februarie, primarul orașului Jibou, Dan Ghiurco a avut privilegiul de a organiza o întâlnire specială cu pensionarii din Jibou, un moment de dialog sincer și constructiv, menit să aducă administraţia locală mai aproape de comunitate și să se răspundă la întrebările și preocupările seniorilor din Jibou.

Alături de edil, au fost prezenți secretarul de stat de la Ministerul Muncii – domnul Marius Stanciu, directorul Casei de Pensii Sălaj – domnul Dumitru Caprar, dar și viceprimarul orașului Jibou, domnul Vlad Pașcalău.

🌟 „Discuția noastră s-a axat pe noua lege a pensiilor inițiată de PSD, un subiect de mare interes pentru pensionarii noștri. A fost o discuție liberă, în care fiecare persoană prezentă a avut ocazia să își exprime opinia și să adreseze întrebări. Domnul secretar de stat, Marius Stanciu, a răspuns tuturor întrebărilor cu multă deschidere și profesionalism, evidențiind angajamentul nostru față de îmbunătățirea condițiilor de viață ale seniorilor noștri”, a mentionat primarul Dan Ghiurco.

☑️ Această întâlnire a fost o dovadă a respectului și recunoștinței pe care autorităţile locale de la Jibou față de generațiile care au construit orașul și societatea noastră.

„Vă mulțumesc tuturor pentru participare, pentru întrebările pertinente și pentru deschiderea de a dialoga”, a conchis edilul Jiboului.

#ÎntâlnirePensionari #NouaLegeaPensiilor #ImpreunaPentruJibou #Dialog #DanGhiurco #Jibou

You may also like

Leave a Comment