Responsive Menu
Add more content here...


Autoland Hosu şi Fino Brutto s-au impus la Cupa Sălajului

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 34 views
A+A-
Reset

Formaţia condusă de Hosu Ioan a trecut cu 4 – 3 în finala cu Autovip şi a pus mâna pe trofeu la categoria ELIT. La OPEN, pe primul loc s-a clasat Fino Brutto Borla, care a câştigat finala cu Michelin


Peste 40 de echipe au fost prezente la ediţia din acest an a Cupei Sălajului la minifotbal. Cele mai bune 12 grupări s-au duelat la ELIT, iar alte 30 de formaţii au concurat la categoria OPEN. Au fost trei weekenduri pline de fotbal, iar vineri s-au jucat fazele finale la ambele categorii.

La ELIT, în ultimul act au ajuns Autoland Hosu şi Autovip Garden. Autoland Hosu a reuşit o surpriză încă din semifinale, după ce a trecut de Dia Guard Cipricom, dar “rechnii” au dat lovitura şi în finala cu Autovip Garden.

Gruparea condusă de Hosu Ioan a avut în faţă echipa care a câştigat şi prima ediţie din 2018, însă Nicolae Micle şi colegii săi s-au mobilizat şi au câştigat cu 4 – 3, reuşind să cucerească un trofeu după câţiva ani.

Autoland Hosu a avut şi doi jucători premiaţi la premii individuale. Florin Pop a fost declarat portarul finalei, în timp ce Marius Haiduc a primit premiul pentru cel mai bun jucător al finalei.

La ELIT, finala mică dintre Dia Guard Cipricom şi 94 Generation nu s-a mai disputat, iar Dia Guard Cipricom a câştigat la “masa verde” şi s-a clasat pe locul 3.

La OPEN, Michelin şi Fino Brutto au ajuns în finală. Dacă Michelin a trecut cu 4 – 2 de Generalii, Fino Brutto a reuşit o victorie la limită cu Ianus,în semifinale.

Gruparea condusă de Mate Tibor a avut câştig de cauză şi în finala mare, în care a trecut de Michelin cu 3 – 1. Antal Attila a fost decisiv pentru echipa sa cu o “dublă”, iar pentru echipa din Borla a marcat şi Mihai Gui.

În finala mică s-a impus Ianus în faţa celor de la Generalii, însă soarta învingătoarei s-a decis doar la loviturile de departajare.

La această categorie, la premii individuale, cel mai bun jucător al finalei a fost Antal Attila, în timp ce cel mai bun portar a fost declarat Răzvan Lung.

Rezultatele din fazele finale:

ELIT:

Finala mare: Autovip – Autoland Hosu 3 – 4

Au marcat: Florin Vaşvari şi Tudor Ulmeanu (2), respectiv Nicolae Micle (2), Florin Săstraş şi Flaviu Dragoş (aut.)

OPEN:

Semifinale:

Michelin – Generalii                         4 – 2

Au marcat: Vasile Cherecheş şi Daniel Cadar (3), respectiv Cosmin Balmuş şi Sergiu Elekeş

Ianus – Fino Brutto                           1 – 2

Au marcat: Andrei Ştirb, respectiv Mihai Gui şi Antal Attila

Finala mică:

Ianus – Generalii                               1 – 1, 2 – 1 d.l.d.

Au marcat: Ruben Gârbouan, respectiv Mircea Gaidoş

Finala mare:

Fino Brutto – Michelin                    3 – 1

Au marcat: Mihai Gui (1) şi Antal Attila (2), respectiv Claudiu Groza

Premii individuale la ELIT:

Jucătorul finalei: Marius Haiduc

Portarul finalei: Florin Pop

Premii individuale la OPEN:

Jucătorul finalei: Antal Attila (Fino Brutto)

Portarul finalei: Răzvan Lung (Ianus)

You may also like

Leave a Comment