Responsive Menu
Add more content here...


Au început lucrările la dispensarul din Zimbor

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 25 views
A+A-
Reset

Sub administraţia condusă de Gabriel Mureşan, la Zimbor continuă şirul investiţiilor din acest an, astfel că în centrul comunal va exista în curând un dispensar nou. Lucrările au început, iar în primăvara anului viitor ar putea fi finalizate


Anul 2019 a fost un an în care comuna Zimbor a cunoscut o dezvoltare majoră atât pe partea de infrastructură, cât şi pe partea de înfrumuseţare.

Administraţia condusă de Gabriel Mureşan a lucrat din greu pentru un proiect de asfaltare ce a cuprins 7,5 km de drum agricol, dar şi cei 3,7 km ce fac legătura între centrul comunal şi satul Dolu. În acest an, lucrările de asfaltare au continuat şi în această vară au început lucrările de modernizare la toate străzile din Dolu şi se va asfalta şi drumul ce leagă micuţul sat de Sîncraiu Almaşului.

Tot în acest an au avut loc lucrări la Baza Sportivă din centrul comunal, iar o tribună cochetă de aproape 200 de locuri poate găzdui spectatorii meciurilor echipei de fotbal Rapid Zimbor. De asemenea, din acest an, în comuna Zimbor există şi un teren cu suprafaţă sintetică, unde pot face mişcare tinerii dornici şi nu numai.

Investiţiile nu s-au oprit aici şi de curând au început lucrările la un dispensar nou.

După cum ne informa primarul Gabriel Mureşan, clădirea unde a funcţionat barul vechi a fost demolată şi în locul acesteia a început construcţia dispensarului. Finanţarea acestui proiect a fost obţinută prin PNDL, iar investiţia totală se ridică la suma de 1.117.903 lei.

„Au început lucrările la dispensar şi ne dorim ca până la iarnă clădirea să fie acoperită, urmând ca acest proiect să fie finalizat în primăvara anului viitor”, ne-a declarat primarul Gabriel Mureşan.

Una dintre problemele pe care spera primarul să le rezolve odată cu construcţia dispensarului a fost lipsa unui medic de familie în comună.

“Din păcate nu avem medic, iar oamenii sunt nevoiţi să plece în Sînmihaiu Almaşului sau  la Cuzăplac. Medicul din Sînmihaiu nu poate veni şi la Zimbor, fiindcă nu acceptă Colegiul Medicilor. Sper că această problemă se va rezolva după ce vom finaliza dispensarul”, ne spunea Gabriel Mureşan – primarul comunei Zimbor, înainte de începerea lucrărilor.

You may also like

Leave a Comment