Responsive Menu
Add more content here...


Au început lucrările la capela de la Stârciu

by Mihai POP
0 comment 24 views
A+A-
Reset

Până la finalul anului, lucrările ar putea fi gata, amplasamentul capelei fiind la cimitirul sătesc


Cu toţii ne dorim să avem cele mai bune condiţii de trai, dar pentru a putea beneficia de un asemenea lux, trebuie să şi acţionezi în acest sens.

Ei bine, Primăria şi Consiliul Local Horoatu Crasnei muncesc zi de zi pentru a ridica nivelul de trai din comună şi pentru asta derulează mai multe proiecte.

După cum vă informa ziarul nostru în ediţia trecută, au început deja lucrările la parcul de joacă pentru copii din Horoatu Crasnei, în baza unei finanţări primite prin GAL în valoarea de 50.000 de euro.

Se lucrează intens acolo şi până la finalul lunii septembrie ar putea fi gata şi parcul să-şi deschidă porţile pentru toţi copiii care doresc să-i treacă pragul.

În acel proiect prin care administraţia locală a primit finanţare prin GAL a intrat şi construirea unei capele în localitatea Stârciu, iar lucrările au început deja.

Mai exact, muncitorii lucrează intens şi după ce a fost nivelat terenul pe care urmează să se construiască capela, aceştia lucrează deja la fundaţie şi lucrările decurg conform planului, astfel că lumea este încrezătoare că până la finalului anului, capela de la Stârciu ar putea fi gata.

„Au început lucrările şi la capela de la Stârciu. Muncitorii lucrează deja la fundaţie şi sper ca până la sfârşitul anului să fie gata. Finanţarea este primită prin GAL, în baza unui proiect în care era inclus şi parcul de joacă din Horoatu Crasnei. Primăria a suplimentat bugetul, deoarece investiţia se ridică la 90.000 de euro, iar prin GAL am primit 50.000 de euro”, ne-a declarat primarul Florian Sur.

Reamintim faptul că iniţial, administraţia condusă de Florian Sur a dorit construirea unei capele şi la Horoatu Crasnei, însă fiind mai multe culte în centrul comunal, nu s-a ajuns la un numitor comun şi de aceea s-a optat pentru locul de joacă.

You may also like

Leave a Comment