Responsive Menu
Add more content here...


Au început lucrările de reamenajare a sensului giratoriu de la intrarea în Zalău dinspre Cluj

Viceprimarul municipiului Zalău, Teodor Bălăjel, informează, faptul că au început lucrările la sensul giratoriu de la intrarea în Zalău dinspre Cluj. ”Vrem să fie o carte de vizită cât mai bună pentru orașul nostru”

by Mihai POP
0 comment 170 views
A+A-
Reset

Viceprimarul municipiului Zalău, Teodor Bălăjel, informează, printr-o postare în mediul online faptul că au început lucrările la sensul giratoriu de la intrarea în Zalău dinspre Cluj.

”Am început lucrările pentru o reamenajare cu ambiții a sensului giratoriu de la intrarea în Zalău dinspre Cluj. Vrem să fie o carte de vizită cât mai bună pentru orașul nostru, după ce am reușit modernizări de amploare și continuăm la scară mare cu lucrări cuprinzătoare pentru a face Zalăul cât mai funcțional și mai frumos, inclusiv cu intervenții consistente și în cartiere.

Pentru a face acest sens giratoriu nu doar util, ci și foarte frumos, am avut zilele trecute întâlniri și am discutat în detaliu cele mai bune soluții cu responsabilii din Direcția tehnică a Primăriei Zalău și cu responsabilii de proiect de la firma Cemacon, care finanțează această lucrare, în virtutea colaborării asupra căreia municipalitatea a convenit cu conducerea firmei după ce aceasta și-a anunțat intențiile de a o implica în proiecte de responsabilitate socială.

Am fost apoi vineri în teren cu directorul Ioan Miclea de la Citadin, firma administrată de Primărie cu care executăm lucrările, pentru a ne asigura că dăm cea mai bună calitate și vizibilitate noii amenajări, cu gazon și arbuști, flori, elemente de construcție decorative, iluminat stradal și arhitectural.

Prin parteneriatul cu Cemacon, prin care compania oferă sprijin pentru modernizări în oraș, vom amenaja și sensul giratoriu din care se intră pe Șoseaua Ocolitoare, din direcția Panic. Iar Cemacon și-a anunțat disponibilitatea de a susține și alte amenajări importante pentru Zalău”, a transmis viceprimarul Teodor Bălăjel.

You may also like

Leave a Comment