Responsive Menu
Add more content here...


Au început lucrările de asfaltare pe străzile din Inău

Pe Programul Anghel Saligny, comuna Someş-Odorhei a primit finanţare pentru modernizarea drumurilor şi străzilor din localitatea Inău. Vor fi modernizate cele afectate de lucrările la reţeaua de canalizare, însă, sunt incluse şi străzi care nu au fost asfaltate niciodată

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 377 views
A+A-
Reset

Comuna Someş-Odorhei îşi modernizează infrastructura rutieră pe Programul Naţional de Investiţii “Anghel Saligny”. Nu mai puţin de trei proiecte au primit aprobare pe programul guvernamental. Totodată, pe acest program, comuna a primit finanţare şi pentru extinderea reţelei de gaz-metan. Însă, revenind la infrastructura rutieră.

De curând au început lucrările la unul dintre cele mai importante proiecte pentru localitatea Inău. Drumurile şi străzile din sat intră în reabilitare şi vor fi modernizate.

Proiectul are o valoare de aproximativ 3,8 milioane de lei. Se vor moderniza străzile deteriorate, însă, vor fi asfaltate şi străzi care nu au fost modernizate niciodată.

Aproximativ 6,4 km de drumuri şi străzi din localitate vor fi modernizate. Lucrările au început la finalul lunii martie.

Nu doar drumurile şi străzile vor fi modernizate, ci şi şanţurile care vor fi betonate, precum şi podeţe pentru accesul la proprietăţi.

Este o investiţie mare care crează disconfort, însă, rezultatul final va mulţumi, cu siguranţă, pe toată lumea. Cetăţenii se arată mulţumiţi de faptul că infrastructura din localitate se modernizează şi aşteaptă cu nerăbdare ca proiectul să fie finalizat.

You may also like

Leave a Comment