Au început înscrierile și pentru Cupa Primăverii

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 362 views
A+A-
Reset

A devenit deja o tradiție, ca – pe perioada iernii – AJF Sălaj să organizeze două competiţii – Cupa AJF şi Cupa Primăverii. Dacă pentru prima competiţie s-au înscris deja mai multe formaţii de Liga a IV-a şi Liga a V-a, organizatorii au început înscrierile şi pentru a doua competiţie, care va avea loc la mijlocul lunii februarie

Cupa AJF Sălaj va avea loc la finele lunii ianuarie. Cel mai probabil, fazele finale din această competiţie vor avea loc o săptămână mai târziu, cel mai probabil, începutul lunii februarie.

După acea competiţie, echipele vor avea o scurtă pauză şi, ulterior, cele care doresc, pot să se înscrie la Cupa Primăverii, o altă competiţie tradiţională ce este organizată de AJF Sălaj.

Competiţia se va desfăşura la o bază sportivă din Zalău, pe un teren ce permite a se disputa mecuri de 8 + 1. Ca de fiecare dată, organizatorii propun întreceri la trei categorii, una la Liga a IV-a, una la Liga a V-a şi una la juniori A1.

Ediţia din 2024 va avea loc în perioada 17 – 18 februarie, iar conform unei hotărâri a Comitetului Executiv termenul de înscriere este de 13 februarie.

You may also like

Leave a Comment