Au început înscrierile la Cupa AJF la fotbal în sală

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 106 views
A+A-
Reset

Fotbalul mic din Sălaj este în pauză de mai bine de două luni de zile, după finalizarea turului din campionatele Ligii a IV-a, respectiv Ligii a V-a. Campionatele respective se vor relua în luna martie, însă, ca de obicei, sezonul începe cu tradiţionala competiţie de fotbal în sală, Cupa AJF Sălaj.

Anul 2024 nu face excepţie, iar echipele aşteaptă cu nerăbdare sp revină în acţiune, chiar dacă este vorba de fotbal în sală. Cu această competiţei îşi mai “alină” dorul de fotbal până în luna martie.

Comitetul executiv din cadrul AFJ Sălaj s-a întrunit la finalul anului trecut şi a hotărât ca ediţia din acest an a Cupei AJF să aibă loc în perioada 27 – 28 ianuarie.

Înscrierile au început deja, iar termenul limită este de 23 ianuarie.

La fel ca în ultimii ani, competiţia se va desfăşura la categoriile Liga a IV-a, Liga a V-a, respectiv Juniori A1.

Încă nu se ştie exact în ce locaţii se vor desfăşura întrecerile şi sub ce format. Programul va fi stabilit în funcţie de numărul de echipe care se vor înscrie.

Cât despre locaţii, cei de la AJF Sălaj anunţă că sunt în căutarea unor locaţii care să asigure condiţiile optime de desfăşurare a întrecerii, condiţii în care să existe căldură, nu cum a fost în anii trecuţi în care în unele săli era mai rece decât afară.

Aşadar, echipele interesate să participe la această competiţie au termen până la data de 23 ianuarie să se înscrie.

You may also like

Leave a Comment